FAQ

Je hebt vragen? Wij hebben de antwoorden!

Wij van het foxydeal-team verheugen ons dat je je interesseert voor foxydeal, de allround ondersteuning bij het online shoppen!

Mocht jouw vraag niet op deze pagina worden beantwoord, of heb je nog meer informatie nodig over foxydeal, ga dan naar de foxydeal Support of schrijf een e-mail aan support@foxydeal.zendesk.com!

 

1. Wat is foxydeal?

Foxydeal is de allround ondersteuning voor de slimme online shopper. De foxydeal prijsvergelijkingsextensie, gecombineerd met foxydeal.nl en de binnenkort te verschijnen mobiele app, biedt jou alles wat je nodig hebt om bij het online shoppen geld te besparen: prijsvergelijkingen, coupons, kortingen en deals voor meer dan 5.000 webshops.

 

2. Hoe werkt de foxydeal prijsvergelijking?

De foxydeal prijsvergelijking werkt volledig geautomatiseerd en wordt alleen dan actief wanneer je daadwerkelijk geld kunt besparen. Door middel van complexe algoritmen worden producten tijdens het online shoppen in realtime herkend en direct met de informatie in onze eigen foxydeal-databank vergeleken. Wanneer foxydeal vaststelt dat hetzelfde product elders voor een betere prijs te verkrijgen is, informeren wij jou direct via een discreet venster onder je browserbalk. De alternatieve prijzen worden uiteraard inclusief verzendkosten getoond, zodat je altijd weet waar je echt het minst betaalt. Kies de foxydeal prijsvergelijking voor Firefox of Chrome – je kunt deze gratis en snel installeren.

 

3. Hoe kan ik een coupon inwisselen?

Bij coupons geeft foxydeal je jouw persoonlijke couponcode aan. Het invoeren van de code verschilt van webshop tot webshop. Meestal wordt de couponcode echter kort voor het voltooien van de bestelprocedure ingevuld.

 

4. Door welke browsers wordt foxydeal ondersteund?

Foxydeal is beschikbaar voor Internet Explorer, Firefox en Google Chrome.

 

5. In welke landen is foxydeal actief?

Foxydeal is op dit moment beschikbaar in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, USA, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Australië, Ierland, en Brazilië. Meer landen zullen volgen!